9 entry daha
  • türkiye fiyatları gerçekten pahalı. amazon'dan alınan kodların herhangi bir sorun yaratıp yaratmayacağından emin olmanın bir yolu var mıdır acaba? satın alan arkadaşların yorum yapması oyunu almak isteyenlere yardımcı olacaktır.

    versiyonlar arası farkları incelemek için: link

    edit: bir sorun olmayacağına dair mesajlar aldım. denedim, sorun yaşamadım. oyun ara sıra takılmalar hariç iyi çalışıyor gibi görünüyor. optimizasyon lazım yine de.

    istek olursa deneyimlerimi, görüşlerimi ve almak isteyenlerin sorunlarını elimden geldiğince yanıtlamaya çalışırım.

    edit2: yüklemek için öncelikle windows 10 anniversary güncellemesini kurmanız lazım, diğer türlü oyun yüklenmiyor. xbox oyunu olarak gözükse de pc'de de çalışıyor.

    ara ara takılmalar var demiştim. sorun eski nesil kartlarda (nvidia 970, amd 390 gibi) ve msaa'da. ayrıntılar digitalfoundry videosunda izlenebilir: link.

    kısaca; yeni nesil kartlar ve yeni nesil işlemciler daha performanslı çalışıyor. i7'ler i5'lerden daha performanslı. cpu çekirdeklerine benzer bir yük paylaştırılamadığından çekirdek hızı da önemli. msaa'yı kapatmak lazım. bazı özellikleri de ultra yerine high yapmak gerekiyor (önerilen ayarları dinlememek lazım). tabi bunlar 60 fps için. oyun 30 fps'de neredeyse sorunsuz çalışıyor (8x msaa olsa bile).

    yani yaptığınız/yapacağınız her türlü donanım güncellemesi ve hız aşırma, performansa ve arada yaşanan takılmalara gözle görülür iyileştirmeler getirecektir.
22 entry daha
hesabın var mı? giriş yap