7 entry daha
  • kendisini tanımam etmem ama doğru noktaları olan bir yazı kaleme almış sosyal medya yazarı. (gazetecilik ayrı bir şey. bi kere uğur mumcu ters döner mezarında. neyse.)

    şimdi kazım ulutaş vefat etti. sevdiğimiz, yüzümüzü güldüren huysuz ve tatlı bir abimizdi. buna bir itirazımız yok.

    ama kendisinin otoriteye baş kaldırmasını savunan kişiler kalbinin kaç yaşında olduğunu görmezden geliyorlar.
    dilediği gibi bir hayatı yaşamasını savunanlar kendi aileleri için aynı yaklaşımda olabilirler mi?
    babanız için "ya baba şu sigarayı bırak. bu kola nedir sen çocuk musun" muhabbetine girmezler mi?

    şıvan yazıda sanal bir eğlence haline getirilen kişilerin ortak paydasının ilgi azalınca aynı sonu paylaştıklarını anlatıyor.
    peki bu sanal ve reel olarak sağlanan itibarın onda nasıl bir tahribat yaratacağı hiç düşünülmüş mü? gruplarda grup üyeleri tarafından paylaşıldığı söylenen +18 videoların 60 yaşında bi adamı bi ergen düzeyine çekeceği hiç mi düşünülmedi?

    ama tabi şu da var.müritleri dedikleri kişiler de zaten bu eğlenceden aynı şekilde sanal masturbasyon sağlayan kişiler. karşılıksız değil yani birilerinin dediği gibi.
    hülasa, tamam eğlendik bitti denmeliydi. sizin elinizde tuttuğunuz akıllı telefonlara mahkum hale getiren bu eğlence anlayışı bu yaştaki bi adam için risk oluşturacağı (hele astım?)belliydi.aksi ve huysuz tarafları fenomen haline getirilip bir eğlence yüzü haline getirilen birinin yaşam standardının bu durumlardan etkileneceği bilinmeliydi. yani bunlar ve daha nicesinin, 'komutanı' adım adım gece karanlığında yalnız bir sona bırakacağını ölen birinin mezarına kola dökme potansiyelinde olan birilerine anlatmak biraz zor. hayat, amerikan pastasına (bkz: american pie) sosyalizm sosu dökmek kadar bu denli makara kaldıramıyormuş demek ki.
19 entry daha
hesabın var mı? giriş yap