5 entry daha
  • hala iyi motorcuyla kötü motorcuyu ayıralım kafasında olan ağır şizofrenler var. ulan ağababanız bile nasıl sürüyor motoru görmüyor musunuz? şu aralardan geçişlere bakın? ve motorcuların %90'ı böyle!. araba dediğiniz şeyin kör noktaları var. aynaya baksanızda çok zor farkedelebiliyor bazen motorlar. motorcu bunun bilincinde mi peki? olsa bile sikinde değil çünkü adam bunu bir yaşam biçimi olarak görüyor. "adrenalin" yani. adam canını bilerek tehlikeye atıyor. böyle bir insanın yaşam hakkına saygı duymak bu durumda tartışılabilir konuma geliyor.

    apaçi demediğiniz ful ekipmanlı motorcular, emniyet şeridini kullanmayı bıraksın, yolun en sağında, ya da en solunda arada kalan 50 cm boşluktan geçmekten vazgeçsinler. ondan sonra tartışalım tekrar bu saygı duyma mevzusunu. o zamana kadar maalesef hiç bir motorcu kazasına üzülmeyeceğim.

    not: araba kullananlar çok mu masum? hayır. en adi orospu çocukları onların arasında da var ve fazlasıyla tehlike saçıyorlar. fakat o orospu çocuğuyla kaza yaptığında canına zarar gelme riski az. fakat motorda durum böyle değil.
208 entry daha
hesabın var mı? giriş yap