• ankara eryaman'da bulunan spor tesisi. bitirilemeyen havuzu ve sürekli değişen personeli ile ünlüdür.

    bodybuilding ile uğraşıyorsanız ideal bir yer. grup sporları (plates, zumba, aerobik, trambolin, spinning) için de iyi. ancak eğitmenlerin çabası bir yere kadar çünkü yönetim afedersin bok.

    çürüyen wc kapısı, akan tavan, akmayan sıcak su, imar nedeniyle faaliyete giremeyen havuz (hiç bir zaman göremeyecek bu arada), bir gittiğimizde görüştüğünüz bırak hocayı temizlik personeli ile görüşemeyebilirsiniz.

    daha önce spor dolphin üyeliğim vardı ve sırf eşimin grup sporları isteği üzerine buraya yazıldık. dolphin grup sporları için alanı geniş değil onun harici hiçbir eksiği yok. burayı gördükten sonra oradan ayrıldığım için kafamı taşla ezesim geliyor.

    burası nasıl iyi olur? şöyle; kulaklığı takıp hiçbir hoca ile muhatap olmayıp,spor yapıp duş almadan ve bir çok eksikliği görmezden gelip çıkarsanız sıkıntı yok. son söylediğimi sanki merdivenaltı bir spor salonu için söylemiştim gibi değil mi gençler :) ee gidin bu kadar para vermektense merdivenaltı bir yere üye olun o zaman. her şeyi ben söyleyecek değilim size dimi ama...
hesabın var mı? giriş yap