7 entry daha
  • bir kaç kişinin tavsiyesi ve burdaki olumlu yorumları okuyup gittiğim ve fakat mekanın ilgisizliğini, çalışanların kaba saba tavrını görünce oturmadan kalktığım lokantamsı.
    olaya gelecek olursak:
    mekana girdim, bakındım ama oturacak bir yer bulamadım. ayakta takılan yetkili gibi görünen bi abiye, müsait yeriniz var mı diye sordum. abi pek oralı olmadı niyeyse, hali hazırda oturmakta olan müşterilere dönüp onlarla ilgilenmeye başladı. ben de o sıra yemeklere baktım, oyalandım vs. 5 dk. sonra yine yanıma geldi, durdu ve bakıştık. dudakları hafifçe ıslanmıştı. biraz ayırır gibi oldu, anında yumuldhfdsmsdbfa pardon o başka bir olaydı:)
    sorumu tekrarladım 5 dk.dır burda beklediğimi kimsenin de ilgilenmediğini ekledim. işimiz var görmüyor musun gibi bir şey geveledi malın önde gideni. hani öyle homeless gibi de gitmedim mekana, ayıptır söylemesi takım taklavattım. ulan öküzün evladı yaşadığın sıkıntıların gazını niye benim üstümden çıkarıyorsun! döndüm allah belasını versin işletmenizin dedim kapıya doğru giderken 1-2 çalışan 'durun beyefendi tamam ehehe' tarzında yılışık bi tavırla çevirmeye çalıştı.
    demem o ki, sırf üç beş isim yaptı diye bu tip ne oldum delisi adamlara prim vermeyin. tamam yemekler on numara olabilir, ama biraz insanlık yahu!
11 entry daha
hesabın var mı? giriş yap