• seskes adresinde iddialı ve bir o kadar da yeni yapılan binalarda yan daireden gelen her türlü sese karşı ne kadar başarılı olduğunu merak ettiğim bir üründür. ürünün belirtilen özelliklerine bakarsak biraz el yeteneği ile kişisel olarak bile uygulayabileceğimiz, makul fiyatlı ses yalıtım malzemesidir. zaten sesi yüzde yüz kesmek mümkün değil diye belirtmişlerdir ama çok ciddi oranda faydalı bir ürün sattıklarını deklare etmişlerdir.

    internet sitesinde bir çok ciddi kişi ve kuruma referansı var ama hiç birinin internet ortamından bulduğum telefon numarası cevap vermediğinden, cevap vereni de bilen kişiyle beni görüştüremediğinden iddialarını doğrulatamadım.

    bundan sonrası kişisel sorunumdur.

    odamı 30 cm küçültmeden yan daireden gelen sesi engellemek istiyorum. yap-sat müteahhitlerden son 4 yılda ev alıp yan komşunun normal konuşmasını dahi kelime kelime dinleyenlerin evinde kullanıp hiç olmazsa gelen sesi %60-70 azaltan varsa yeşillendirsin lütfen. yan daire duvarıma bu ürünü yapsam, üstüne tek kat alçı pan yaptırıp boya yaptırsam ne kadar başarılı olurum bilmiyorum.

    ek : yan komşunun konuşma ve bağırmaları yüzünden çıkan gürültüsüne bu ürün dışında önerisi olanlar varsa da yeşillendirsin. bursa'da yaşıyorum.
hesabın var mı? giriş yap