82 entry daha
  • odtü arazisi değil sorun eymir.

    hiçbir üniversite arazisine zaten selam verip giremezsin.

    ama eymire girersin. çünkü eymir halka açık.

    eskiden arabanla da girerdin beş lira verip. sonra bunu kaldırdılar, iyi de yaptılar. çoluğuna çocuğuna bisiklet alır atarsın arabana gölün etrafında turlarsınız spor olur. bisikletin yoksa kapıdan kirala. biraz pahalı gerçi ama nasılsa gitmediğin için sana koymaz.

    aaa gitmiyor musun? evet gitmiyorsun. gitsen yazın en güzel zamanlarında bile göl arazisinde toplasan anlık 500 kişi ya var ya yok. neden mi? e mangal yok ya? ailecek gelip ortalığı leş gibi mangal kokusuyla, çöplerinizle kirletemiyorsunuz ya?

    ha arabanla giremiyorsun sen. napalım? arabanı sokabileceğin yer yok. orman olduğu için filan olsa gerek avm'nin altına beş katlı otopark yapmayı unutmuşlar!

    neyse boş konuşmayalım. senin belediye başkanın yıllardır uğraşıyor eymiri ranta açmak için. yok efendim imrahor vadisi projesi varmış, buralar halkınmış diye edebiyatlar senin güzel zaferlerin için. sözde odtülü komunistleri alt edeceksiniz ya? oysa ki olay araziyi nasıl ranta çeviririmin mücadelesi. bir güruh köşeyi dönerken sanatın içine tükürdükleri gibi doğanın da içine tükürmeye devam edecekler.
36 entry daha
hesabın var mı? giriş yap