65 entry daha
  • asagi yukari her yazan insan suna benzer seyler soylemis:

    "devletin resmi dili türkçedir, kimse kürtçe konuşamazsın diye bir yasak koymadı ortaya."

    ya siz beyinsizsiniz, ya herkesi beyinsiz zannediyorsunuz. turkiye'nin bok icinde olmasina istinaden birinci secenegi daha olasi buluyorum, ortalama vatandasi senin gibi olan devletin burnu boktan kurtulamaz.

    lan daha 15 sene olmadi diyarbakir'da insanlar "isyan" olarak kurtce muzik dinliyorlardi. otobusler diyarbakir il sinirina girince kurtce kaset takiliyordu, benim gibi kurtce'nin k'sini duymamis bebeler paralel bir evrene gitmis gibi oluyordu.

    ne sacmaliyorsunuz gerizekali vatandaslarim? kurtce konusmak, -lan bugun bile- ayrimciliga ugramak icin, dayak yemek icin yeter ve gerek sebep. resmi dille ne alakasi var lan bunun?

    memleket gercekten cok ala ya, milletini anasini sik, bok yedir, kes, dogra, bombala, tehcir et, soyunu kir, dilini yasakla, kulturunu yok et, ondan sonra "surekli magdurlar yea". ulan beyinsiz gavat, hic bir iki dakika oturup dusundun mu bir memlekette nasil bu kadar magduriyet oluyor diye? senin gibi anlayisi kit, zihni kit, beyni kit insanlar yuzunden olmasin?

    hani bi fikra var ya, yolda arabayla gidiyor eleman, herkes karsi seritten uzerine geliyor, sonra gidiyor arkadasina "sizin memleket ne garip, surekli yanlis seritte araba suruyorlar" diye anlatiyor. hayatta basiniza boyle seyler gelince soyle kafanizi elinizin arasina alip 30 saniye dusunun, ne kadar beyinsiz olursaniz olun gercegi gorebilirsiniz.
197 entry daha
hesabın var mı? giriş yap