6 entry daha
  • bir başka "konum belli etme", "ego tatmin etme" başlığında daha beraberiz. hadi bakalım, tüm markalar havada uçuşsun. ama hiç kasmayın beyler-bayanlar. bu başlığın en beğenilen entry'si, "arabası olduğunu söylemeyen" ya da "kendini ezik gösteren" bir yazarın entry'si olacak. yani senin buraya ağzından salyalar akıtarak yazdığın "şu arabayı kullandım-kullanıyorum" tarzındaki entry'ni kötülemek için sırada bekleyenler var. başka bir grup da saat 00:01'i bekliyor. gerçi bundan sonra planlarda bir değişiklik olabilir. olmayabilir de.

    şimdi bu entry'nin "beğenilen entry" olmasını umduğumu ve onun için uğraştığımı düşünecek salaklar da var mesela. işte bu kafalara laf anlatmaktan bıkamadım bir türlü. cidden umurumda değil lan. valla bak. hatta bu açıklamayı da "bunu planlamadığıma inansınlar ve beğensinler" diye yaptığımı sanan ergenler de vardır kesin. evet evet, senden bahsediyorum.

    "araba sahibi olmak ile övünen insan iticiliği". bayılıyorum. hatta şimdi bunlar bana "ahahah, araban yok galiba" diye mesaj atıp tatmin de olurlar. ne anlattığımdan haberi yok ki garibin. hani çok zengin bir adama ne dersen de kendini üstün görür ya, hah, aynı o işte. tam eziklik. motosiklet kullananların bir seviye altı. valla arabanız var ve hiç bulaşasım yok. bu yüzden, sakin canım benim, sakin. ayrıca, bu entry'yi beğenen salaktır.
41 entry daha
hesabın var mı? giriş yap