2 entry daha
  • (bkz: watford fc/@ceyar i kim vurdu)
    üstte linkini verdiğim girdimden kopyala-yapıştırıyorum:

    ''
    yazılış tarihi: 2016-03
    --- watford fc yakın tarihi ---

    2012 yılında watford fc, aynı zamanda udinese ve granada cf'nin de sahibi olan italyan işadamı giampaolo pozzo'nun oğlu olan gino pozzo tarafından satın alındı. bu tarihten sonra kulüp gözle görülür bir değişim geçirdi ve 9 yıl sonra tekrardan ingiltere premier lig'de oynamaya hak kazandı. bu sezon (2015/16) ise watford fc, yıllar sonra kavuştuğu premier lig'e çabuk adapte oldu. kendisinden beklenilenin aksine, küme düşme korkusunu azami hissettiği rahat bir sezon geçiriyor.

    italyanlar tarafından satın alındıktan sonra watford fc, kendilerine udinese ve granada cf'de oynayan (ve doğal olarak giampaolo pozzo oyuncu ağı içinde bulunan) futbolcuların hediye edilmesiyle (!) beraber, bu sezon premier lig'de beklentileri karşılayan ki halini aldı.

    bu sezon ilk onbirde düzenli olarak forma giyen oyunculardan olan sağlam sağ bek allan nyom, takımın yıldızı forvet odion ighalo, sağ kanat almen abdi ve ikechi anya ticari olarak şaibeli olan 'watford-granada-udinese transfer üçgeni'ndeki ingiltere'ye gelen oyuncular' ayağını oluşturmaktadır. şaibeli transfer olmalarının nedeni ise, 'pozzo ağı' içinde takım değiştiren oyuncuların hiçbirinin (büyük ihtimalle vergilerden kaçınmak için yapılan çeşitli katakulliler yüzünden) transfer bedelinin açıklanmamasıdır.
    ''
hesabın var mı? giriş yap