10 entry daha
  • yükleyemediğim oyun. yüklenmiyor. 20'sinden beri 3mbit internetim ile 10 kere yüklemeyi denedim, olmuyor. 7 gündür aralıksız bir download var evde. windows store'dan indirmeye basıyorsunuz, internet hızınızdaki en ufacık dalgalanma sonucu indirme başa dönüyor.

    bunun sorumlusu direkt olarak microsoft. ben anlamıyorum. microsoft dünyanın en iyi mühendislerini kiralayan, binlerce yazılımcı çalıştıran, dünyanın en büyük şirketlerinden biri olduğu halde düzgün çalışan ufacık bir downloader bile yapamıyor store'una. ya, indirmeyi durdurup başlatıyorsunuz, indirme baştan başlıyor. internet dalgalanıyor, indirme baştan başlıyor. store'u alta alıyorsunuz, indirme baştan başlıyor. kafayı yiyorum ya! koskoca microsoft bu ya! ne içtiniz siz be!?

    turn 10'un forza'nın da suçu yok değil. store'un bunu yapacağını biliyorsunuz. bu bilindik bir bug, niye store'dan indirmek zorunda bırakıyorsunuz? çok istiyorsanız koyun store'a 20-30mb'lık bir launcher, o indirsin, store'u hiç bulaştırma.

    bu sorunu forza forumunda dile getiren yüzlerce, binlerce kişi var. bunlara rağmen oyunun support'u bu insanları görmezden gelip, bu sorunu "bilindik sorunlar" başlığında topladığı sorunların arasına bile koymuyor.

    oyun mükemmel olacak dedik, 300tl verdik, indiremiyoruz. (bkz: parasıyla rezil olmak)
21 entry daha
hesabın var mı? giriş yap