33 entry daha
  • daha önce kendi kaleminden şöyle yazmıştı;

    "mahkeme beni tahliye etmek veya infazın ertelenmesi konularında açık bir isteksizlik yaşıyor. iş aziz yıldırım, balyoz, ergenekon davalarında yargılananlara gelince çok cevvaldi oysa yargıçlarımız. dahası salih mirzabeyoğlu farklı bir mahkeme kararı ve duruşma olmadan, yeni bir delil sunulmaksızın infazı ertelenerek bırakıldı. çetin yıldırım, sadece akit gazetesinde çıkan bir habere dayanılarak tahliye edildi."

    evet, sadece yargıçlar değil: bu ülkede hak ve özgürlükleri hiçbir zaman savunmamış ya da savunsa bile ikiyüzlü davranmış olan kemalistler, islâmcılar ve milliyetçiler bi türlü ilhan abi'yi görmedi. ya da "lütfen" bahsedebildi. şaşırtıcı değil, zira bu üç "siyaset", ülkenin mahvedilmesi için ellerinden geleni yaptığı gibi kendi varoluşları özellikle kürtler, kadınlar ve aleviler olmak üzere çeşitli toplumsal kesimlerin yok edilmesi ya da sessizleştirilmesi üzerinde yükseldi. birbirlerine düştüklerinde hatırlıyorlar "haklar"ı anca.. o yüzden "lütfen" bahstmelerine de kanmayın, onlar her daim alçaktır.

    bu uzun ama gerekli hatırlatmayı yaptıktan sonra, bugün davası olduğunu belirtelim. burcu karakaş, avukatı fırat aydınkaya ile konuşmuş;

    (bkz: hak ihlalleri karnesi, ilhan çomak davası)
70 entry daha
hesabın var mı? giriş yap