• samsung türkiye ve danıştek isimli samsung yetkili servisi ile ilgili yaşadığım rezalettir.

    aslında bu rezaleti iki gün önce yaşadım. geçen süre zarfından yetkili servis ve samsung konu ile ilgili hiç bir şey yapmadığı için başlığı bugün açıyorum.

    2014 yılının eylül ayında aldığım samsung note 8.0 tabletin ekranının bir bölümünde oldukça fazla ölü piksel oluşmuştu. garanti süremin bitmesine bir kaç hafta kala ürünü yetkili servise gönderdim. kutunun içine de problemin ne olduğu ile ilgili bir not yazdım. 7 eylül 2016 tarihinde servise ulaşan ürün 27 eylül 2016 tarihinde kargo ile bana teslim edildi. ürünü açtığımda aşağıdaki linkte bulunan servis fişini gördüm. ürünün ekranıyla ilgili bir işlem yapılmamış ve sadece batarya değiştirilmişti. ürünle ilgili problemin ölü piksel olduğu servis fişinde ayrıca yazıyordu. yetkili servisi aradım. ürünle ilgili işlemi yapan teknisyenle görüşmek istediğimi söyledim. "görüşemezsiniz, ürünü tekrar gönderdin" dediler. ben bu ürünü kullanıyorum. şimdi haftalarca tekrar sizi mi bekleyeceğim. ürünün tamir süresi 10 günü aştı. yerine ikame ürün göndermediniz. bari şimdi tamir süresince kullanabileceğim bir ürün gönderin" dedim. yine hayır yanıtını aldım.

    bunun üzerine samsung müşteri hizmetlerini aradım. onlar da farklı bir şey söylemedi. servise ürünü tekrar gönderecekmişim. yeniden kayıt açılacakmış. yeni kayıt açılacağı için 10 gün tamir süresi tekrar başlayacakmış. hatayı yapan yetkili servis. mağduriyetimin giderilmesi için ne servis ne de samsung hiç bir şey yapmadı. basit bir ekran probleminin giderilmesi için toplamda en az 40 gün bekleyeceğim sanırım. samsung'a bu konuda durumu açıklayan bir mail yazdım. servis fişini de gönderdim. bu saatten sonra ikame ürün falan istemediğimi belirtip konuyu mümkün olduğunca çok kişiyle paylaşacağımı belirttim.

    servis fişi
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap