1423 entry daha
  • 1 ay önce başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum.

    markete alışverişe gittim. annemin istediklerini aldıktan sonra kendime akşam için çerez, cips ve en önemlisi kola aldım. bu arada annem kola içmemi hiç bir zaman istemez, aldığımı gördüğünde her zaman fırçasını atar. neyse aldım ve kasaya gittim. ödemesini yapıp eve gittim. kolayı buz dolabına koymak için poşetlere yumuldum fakat kola yok. hepsine teker teker baktım yok. anneme sordum kolayı gördün mü diye. oda ellememiş. herhalde unuttum diyip 5 dakika mesafesi olan markete gittim. fişi attığım için fiştende kontrol edemedim. sorduğumda kolayı görmediklerini söylediler. bende gittim dolaptan yenisini aldım.

    bir sonraki akşam evimizin bir kaç yan tarafındaki diğer market olan a101'e gittim. basit şeyleri oradan alıyorum yakın olduğu için. marketten alışverişimi yaparken telefondan kız arkadaşım aradı. konuşmaya başladık neler alıyosun falan diye sordu. bende saydıktan sonra kolada al içersin akşam dedi. bende tamam alayım madem dedim ve kola aldım. diğer aldıklarımla beraber elim biraz dolmuştu telefonu boynumun arasına koyup konuşuyordum. kız arkadaşım aldın mı diye özellikle sordu. bende aldım aldım diyerek kasaya gittim. telefonla konuşmaya devam ederken ürünlerin ödemesini yapıp marketten çıktım. 5-10 adım attıktan sonra poşedi kontrol ettim ve içinde kola yok. lan dedim yine mi unuttuk? hemen geri döndüm ve kola vardı ama o geçilmemiş sanırım dedim. fişe baktım kola yazmıyor. kasiyer kız da kola yoktu dedi. lan nereye gitti bu kola? kasiyerin onu götürüp yerine koymasına imkan yok çünkü dışarı çıktığımda bir kaç adım attıktan sonra geri döndüm.

    kolanın akıbeti hala bilinmemekte. tesadüfmüdür bilmiyorum ama ben o kolaları kesinlikle almıştım. ama nereye gitti bu kolalar? bunun cevabını hiç bir zaman öğrenemeyeceğim.
4683 entry daha
hesabın var mı? giriş yap