39 entry daha
  • basligina girilen bazi entryleri okuduktan sonra konu hakkinda bildiklerimi aciklama geregi duydum. ismi seda, 18 yasinda bir genc kiz... kendisi cok yakindan olmasa da arkadasimdi. vefat haberini persembe gunu ogleden sonra kardesi ile konusurken aldim. babasinin kullandigi aracta bayramin ucuncu gunu saat 03.00 sularinda, yani sali gecesi trafik kazasi gecirmis. arac sag tarafindan bir kamyonun altina girmis. babasi ve arka koltukta oturan kardesi kazayi onemsiz yaralarla atlatirken on koltukta oturan bu melek insan onlar kadar sansli degilmis maalesef.
    kardesi onunla ayni msn messenger hesabini kullaniyordu, ve girdigi entryden(bu entry moderatorler tarafindan silinmis, cunku acilan basligin altinda benim de entrym mevcuttu ve o da yok oldu) anlasildigi uzere ablasinin sozluk sifresini de biliyormus. kardesi ablasinin arkadaslarina haber vermek icin nete girdiginde bir mesaj da sozluge atmak istemis, belki bir taniyani vardir diye. ayri bir sozluk hesabi olmadigi icin de ablasinin kullanicisini kullanmis. seda'nin olum haberinin sozluge intikali persembe gunu ogleden sonra oldugu icin haberi aceleyle yetistirme diye bir olay soz konusu degil, zaten olayin uzerinden 1,5 gun gecmis o esnada. ben kardesi ile konustugumda cenaze kaldirilmisti, ne yazik ki onu ugurlamaya yetisme sansim olmadi.
    kardesi, onunla konustugum zaman hic iyi durumda degildi, bunu tahmin etmek zor olmasa gerek. kanimca bu konuyu daha fazla desmeye gerek yok. nur icinde yatsin, yattigi yerde rahat ve huzurlu olsun. seni unutmayacagiz seda.
24 entry daha
hesabın var mı? giriş yap