7793 entry daha
  • taraftar yanlis etkenlere odaklanarak sakat tahliller yapiyor. sneijder zaten form durumu ve etkisi genel olarak azalan bir futbolcu. yasi ve daha da onemlisi ozellikleri bunun bas sebepleri. hagi'yle tarz olarak kiyaslanmayacak bir oyuncu, en iyi zamaninda bile hagi'nin fizik gucu ve patlayiciligi olmadi sneijder'de, kendisi oyle topu alip adam eksiltme derdinde olmadi, olamazdi da. gobege kendimi atayim dedigi anda kendini ya yerde bulur ya da top kovalar.

    gelelim takima. sneijder tum formsuzluguna ragmen bugun ilk yarinin bas sorumlusu degildi, cikmasiyla skorun donmesi arasindaki korelasyon baska etkenlere gore daha dusuk. tamamen bugune has bir dogru olan ve baska maclarda felaketle sonuclanabilecek cift forvet takimin bazi toplari daha yuksek alanda kapmasini sagladi. bundan cift forvet iyidir sonucu cikarmak da manasiz zira ilk gole kadar yine buyuk sikintilar yasadik.

    takimin genel olarak sneijder'siz oynamaya baslamasi lazim fakat eldeki kadroya bakinca gecis doneminde formda bir sneijder'e ihtiyac var. devre arasi ve sezon sonunda kadroda baslanan revizyona devam etmek gerekiyor, illa pahali prestijli veya toptan hamlelerle degil, asama asama ustune koymak gerek.
2453 entry daha
hesabın var mı? giriş yap