5 entry daha
  • çağdaş meyhane için güncel fiyat bilgisi entry'si;

    100'lük rakı, kızartma, piyaz, arnavut ciğeri, atom, tam kelle (ayıklayıp iki güvece pay edip getirdiler), 1.5 böbrek + meyve 191 lira.

    ortam salaş, buzu kovada dondurup kırıp getiriyorlar, servis bu sefer biraz yavaştı ama dışarıya oturduğunuzda saat 20.00 sonrası trafik rahatladığından (neredeyse yok) gayet keyifli.

    şahin tepesindeki arabalı köftecinin 4 porsiyon köfte, 2 meze, 1 büyük salata, 70 lik rakıya 220 lira yazdığı dönemde salaşlığı göze batmıyor haliyle. yine de hatun kişilerle gidilecek mekan değil.

    gümüş balık;

    kordon'da pasaportun konak tarafındaki kilim otelin altı. çok gördüğüm hiç gitmediğim bir yerdi kalabalık bir grupla denk geldi görmüş olduk.
    mekanın yeri güzel kordon'un hareketli bölgesinden uzak kaldığı için daha sakin mekan arayanlara uyabilir. balığı fena pişirmemişler, kalamar fena değil ama klasmanına göre ortalamanın bir tık altı. mezeler bir tık üstü. kültür levreğinin kilosuna 110 tl 35 lik rakıya 85 tl yazdıklarını da ekleyeyim de fiyatlar hakkında fikir vermiş olayım.

    birlik, buldanlılar lokali ve daha nicesi için ise ben bir daha yazmayayım sakti1 4 kişilik meyhane ekibimizden olup resimlerle birlikte sitesine eklemiş durumda. yukarıdan devam edebilirsiniz.
16 entry daha
hesabın var mı? giriş yap