• tanım : yazarların geleceğe dair not bıraktıkları başlık.

    benim notum biraz farklı olacak, bu günlerde yaşadığım şeyler yüzünden git gide kendimi yalnız, terk edilmiş,kimsenin umrunda olmayan ve değersiz biri gibi hissediyordum. hayatıma dışarıdan bir gözle bakıyordum da insanlar benim varlığımı ve yokluğumu fark etmiyordu bile. bu fark edilmezlik, bu sıfırı yaşama hissi insanlardan daha da kötüsü kendimden soğumama neden oluyordu. ruh halim dipteyken bir ses işittim, taaaa içlerden gelen bir sesti ve bu ses gayet tanıdıktı. aslında bu ses içimdeki sesti.

    ve bana şunları söyleyerek geleceğe dair ufak bir not bırakmamı istedi.

    " hayat çok fazla uzun ve biliyorum ki hayatın bu uzun maratonunda her ne kadar ayakta duracağımız günler olacaksa da pek çok kez yere düşeceğiz. fakat her ne kadar fazla yere düşersek düşelim yeniden ayağa kalkmak için mücadele edeceğiz , en azından yerde kalmamak için çaba göstereceğiz. fakat bazı zamanlar gelecek ve yere düştüğümüzde seni ayağa kaldıracak kimsen olmayacak. işte o günlerde seni ayağa kaldıranın geçmişinde paylaştığın bir not olmasını istiyorum.

    gelecekteki sana sesleniyorum : ne kadar kaybedersen kaybet ben seni seveceğim, herkes seni bir işe yaramaz bile görse ben senin her şeyi yapabilecek biri olduğundan emin olacağım,hiç kimse seni fark etmese bile ben seni fark edeceğim, herkes seni terk etse bile ben seni asla terk etmeyeceğim.

    geçmişin başarısızlıklarla dolu olabilir, sert düşüşler yaşamış olabilirsin, en sevdiklerin seni yalnız bırakmış olabilir ama unutma aslında gerçek yalnızlık insanların seni terk etmesi degildir, gerçek yalnızlık iç sesinin seni terk etmesidir. çünkü her insan terk eder,terk edilir fakat senin içinde beslediğin o ses sen yaşadığın sürece seninle yaşar ve seni asla terk etmez. "

    ve geleceğe bir not hayatında kaybettiğin hiçbir şey için üzülme içindeki sesten başka
79 entry daha
hesabın var mı? giriş yap