5773 entry daha
  • ilk iki sezonu mükemmel olan ama daha sonra espiri kalitesi git gide düşen efsane dizi. hala canım sıkılınca çok nadir de olsa ilk iki sezondan bi bölüm açıp izlerim. bir de dizide yakaladığım ufak bi detaydan bahsedeyim. ecnebiler bu olaya foreshadowing diyi.

    --- spoiler ---

    birinci sezonun ortalarında, 15. bölümde, diziye victoria adından çok tatlı bi hatun dahil oluyor. ted, victoria ile bi arkadaşlarının düğününde tanışıyo ve ilerleyen bölümlerde sevgili oluyolar. bir gece bir game night* düzenleyip grupça hepbirlikte marshall'ın icat ettiği oyunu oynuyolar. o sırada oyun gereği (doğruluk mu cesareti mi tarzı bir oyun) marshall victoria'ya daha önce birini aldatıp aldatmadığını soruyo. victoria soruya şöyle cevap veriyo:

    "üniversitedeyken bi ilişkim vardı. aramızdaki ilişki bi dönem çok kötüleşmişti. bi gece gittiğim bir partide kendimi bi çocukla öpüşerken buldum. daha sonra kendimi çok kötü hissettim. sevgilimi aradım ve olanları anlattım. ve sonra ayrıldık."

    iki üç bölüm sonra victoria almanya'ya gider. ted ve victoria uzak mesafe ilişkiyi yürütmekte güçlük çeker. ted kendini bir gece robin'le öpüşürken bulur. victoria'yı arar. ve ayrılırlar.

    --- spoiler ---
2138 entry daha
hesabın var mı? giriş yap