• artık yok uçak düşürdüm, yok şam'a girdim, yok turizm krizi, yok füze attırırım, yok her bir tarafta patlayan ışidçı ve ırkçı bombalar derken; bu olayları yaşadıkça aklınıza sadece dolar ne olacak geliyorsa evet haklısınız bu yazı sizinle ilgili...acımasız olmanın ve ayakta kalmanın gücünü bilen bizim gibilerin alacağı kararlara yön veren soru...

    ekonomik kriz zenginleri arasına katılabilecekmiyiz? iktidarın tadını alabilecekmiyiz?

    okurken dinleyelim;

    yoksulların ve krizden yok olanların arasında ayakta duracakların müziği;

    https://www.youtube.com/watch?v=wq56hxx264g

    haklısınız geçenlerde bir güzel bir yazarın dediği gibi yurtdışına kaçma hayalleri de şirinler mevzusuna benzedi. haklısın dünya'da ırkçılık, krizler ve savaş çanları çalarken güzel ve elit olmak zor. demek ki bu ülke de kazanacağız. bu ülkeyi kazanacağız.

    "öfkelerini kussalar belki üstleri başları kirlenecek ama rahatlayacaklar; ancak çocukluklarından bu yana hep kendilerini tutmalarını öğütlendiği için yapmıyor, onun yerine yüzlerine soğuk kanada havası çarpsa bulantılarının geçeceğini zannediyorlar."bildiginlink

    ama birileri ayakta durmalı, doğal seleksiyon benzeri doğru adımları atamayanlar elenmeli.

    yıllarca bugünler için hazırlandın. kararlarını test etmenin zamanı geldi. senin ekonomik olarak güçlenmenden daha güzeli başkalarının mahvoluşunu izleme zevki olacak. krizin mahvettiği hayatları izlemenin verdiği orgazmik duygu seni edilgenliğe itmemeli. müstehaktır bunlara derken kaybetmemeli.

    haklısın;

    hepimizin fantezileri var.

    "bizler ise o an hocamızın elinde tuttuğu nakit dövizleri ile kriz çıksa beklentilerini dinliyorduk. hocamız güvenli limanları seviyordu ve hep dolara yatırım yapıyordu. kriz ile ekonomik durumu kötüleşen ve elindeki gayrımenkülleri çıkarmak zorunda kalan sefillerin konutlarını düşük rakamlara toplamak gibi fantezisi vardı."

    (bkz: #58126330)

    neyse sıktın dişini;

    konut piyasasını yakından takip et;

    ama zamanı gelince arsa toplamak çok değerli olabiliyor. arsa fiyatlarından haberin var mı diyenler bir kaç tanıdık ile birikimleri birleştirmenin ve doğru alana kanalize etmenin değerini hala anlamamışlar.

    http://tinyurl.com/hls98nh

    bu aralar işin önemli; yatırımlarını artırabilmenin yolu işte alacağın pozisyon ile alakalı.

    işine ve yaşamına dair netlikler emin ol seni güçlü kılacak.

    http://tinyurl.com/zsafdqd

    profesyonel yatırım danışmanlarını unutmamalı, ben açıkcası reklama girecek ama şu danışmanlık şirketi ile yaptığım yatırımlardan ve aldığım kararlardan memnunum.

    http://tinyurl.com/jnumt5d

    tik tak sesleri ve yaklaşan zaman senin alacağın pozisyonu artık netleştirmeli. kazananların arasında mı olacaksın yoksa krizden çıksak genişleme olur mu diye düşüneceksin. sen krizi fırsata çevirenlerin arasında ol, iktidara yelken açanların arasına katıl. mutlu ol.

    http://tinyurl.com/hoy7l4p
46 entry daha
hesabın var mı? giriş yap