5 entry daha
  • modern bir jane austen karakteri. sex and the city ve daha bir cok amerikan film ve dizilerindeki karakterlerin aksine hayatin seks aramakla degil de ask'i aramakla geciriyor olmasi, onu saf ve cocuksu yapiyor, bu da sanirim onun hayran kutlesinin en takdir ettigi ozelliklerden biri. materyalist ve hedonisttik, bunlardan ote bencil bir cagda, bole bir karakteri yaratacak gucu,hayal gucunu, en onemlisi cesareti oldugu icin zaten takdir edilir bir yazar statusune ulasiyor helen fielding.

    bridget cogu kisinin sahip olupda utandigi, sahip olmaktan korkutugu, ve de sahip olmak istedigi tum ozelliklerin toplami. bridget'e gulmek kendi hatalarimiza, kendi saskinliklarimiza, kendi dalginliklarimiza gulmenin en kolay yolu.

    lakin ne kadar cogu zaman ona gulsek veya acisakta, o her zaman dogru lafi dogru kisiye sokmasini biliyor. tum beceriksizliginin altinda yatan en buyuk becerisi belki bu. bridget bir hero degil ama anti hero da degil, zaten olmayada calisiyor. bu da karakteri uc boyutlu yapmaya yetiyorda artiyor.
102 entry daha
hesabın var mı? giriş yap