25 entry daha
  • bu ulkede sevisen kadini olduruyorlar farkinda misiniz?

    kadin cinsellikten bahsederse yollu oluyor, kasar oluyor, motor oluyor. bakin daha cinselligi yasamadik. sadece konustuk.

    babasi dikiliyor once namusunun ustune. sonra kocasi. burada yazan adamlardan kac tanesi aldatilmayi fiziksel siddet gostermeden karsilayabiliyor?

    bu kadar baski icinde cinsellik yuzunden oldurulmeden buyumeyi basaran kadin 25-30 yasindan sonra bir cinsel hayata sahip oluyor evlenirse. orda da adamin cinsel performansi nasil olur filan hic bir fikri yok. cunku evlenmeden sevisseydi %90 ihtimalle orospu oldugu icin herif onunla evlenmezdi. buna bir de milli cinsel rahatsizligimiz erken bosalmayi ekleyelim.

    yani sevgili beyler sizler de amerikali, alman hemcinsleriniz yasadigi cinsel hayati yasamak istiyorsaniz cinsellik yasayabileceginiz yegane varliklara orospu, kasar gozuyle bakmaktan vazgecieksiniz! ondan sonra oyle fantaziler cikar ki akliniz sasar.

    ve son soz olarak tekrar ediyorum. bu ulkede sevisen kadin siddet ve zulum goruyor. bazen de olduruluyor. farkinda misiniz?
119 entry daha
hesabın var mı? giriş yap