273 entry daha
  • kimyasaldır, zararlıdır. zararı da sadece kadına patlar, et ete değecek diye tutturan primata değil. kaldı ki bu bir doğum kontrol yöntemi de değildir, daha önce de belirtildiği gibi bir acil durum hapıdır ve %100 sonuç vermez, vermeyeceği gibi ciddi hasarlara da sebep olabilir.

    et ete değecekçi arkadaşlar için değebilecekleri en garantili et olarak sağ ellerini tavsiye edin ve yolunuza devam edin. tabii sol da olur, neden olmasın.

    edit: dünya sağlık örgütü zararlı olduğunu reddediyormuş. ben dünya sağlık örgütünün kapitalizme hizmet hiçbir ürünü sağlıksız ilan ettiğine şahit olmadım ne hikmetse. bunlara göre doğum kontrol hapı da sağlıklı ve hatta saymakla bitirilemeyecek faydaları mevcut. fakat gayet iyi bildiğimiz bir gerçektir doğum kontrol haplarının da kadınlara verdiği zarar, gerek psikolojik gerek fizyolojik olarak. ben yahu, bizzat ben ölüyordum bu aşırı sağlıklı haplar yüzünden, derin ven trombozu geçirdim yahu! her şeyin ötesinde, vücuda kimyasal yüklemenin sağlıklı bir durum olduğunu iddia edenin zaten aklından zoru vardır. rica ediyorum hanımlar, baskıyı yapan yapsın, siz itibar etmeyin böyle şeylere.

    edit2: keyfinden(?) taviz vermek istemeyenlerin şuursuzca ve amacının dışında savunusunu nasıl gerçekleştireceğini şaşırdığı ilaçlarmış aynı zamanda. zararını gören gelip yazarmış ama zararını görmeyen bir sürü insan da varmış. merak ediyorum, margarin, şeker ya da ne bileyim cola vs tüketimine de bu gözle bakıyor musunuz? "bunlar kanser ediyor diyorlar, kanser olan gelen yazar tabii ama herkes kanser olmuyorsa bunları kötülememek lazım ya da uzak durmamak lazım." gibi mantık yürütmelerde de bulunuyor mu bu arkadaşlar? ben yine tekrar edip üstüme düşeni yapmış olayım. kimyasalı vücuda yükleyip uzun vadede hayır bekleyenin aklından zoru vardır. erkekler ne isterse istesin, ne derse desin ve neye inanırsa inansın hiçbir bencil talebin gazına gelmeyin değerli kadınlar. sağlığınız ve bedeniniz sahip olduğunuz her şey, elalemin keyfi ise elaleme ait, size değil.
343 entry daha
hesabın var mı? giriş yap