• 7 haziran 2015 seçimlerinden sonra onlarca patlama,yüzlerce ölüm gördük. insanın doğası gereği önce can kaygısı duymadan bu ülkede yaşayalım ki diğer köklü sorunlara köklü çözümler bulalım.
    10 ekim 2015 gar katliamının yıl dönümünde barış ve huzur bu ülkeye ne zaman gelecek sorusu daha bir anlamlı hale geliyor. şimdi barış iddiasında olan aktörlerin son iki gündür yaşadığımız olaylar sonrası konumlarına bakalım.

    -hdp: şemdinlide 10 asker 8 sivilin hayatını kaybettiği patlamayla ilgili yapılan açıklamada pkk lafı geçmiyor! evet yanlış okumadınız;
    her barış çağrısına, çabasına ve girişimine karşı savaş politikalarını yükselterek, gerginlik ve kutuplaşmayı arttırarak cevap veren siyasi iktidar ortaya çıkan bu acı tablonun en doğrudan sorumlusudur.

    partimiz, nereden ve kimden ne gelirse gelsin her türlü şiddete karşıdır ve bu ilkesel duruşundan asla taviz vermemektedir.
    pkk ya dolaylı olarak laf sokuyormuş gibi yapıyor.kıvıra kıvıra barış gelmez. biraz mert,dürüst ve adil duruş gerek.

    http://www.hdp.org.tr/…-vazgecmeye-cagiriyoruz/9061

    -merkez medya: http://www.milliyet.com.tr/…-olu-ve-gundem-2323633/

    şu haber gündem olmadı! ordaki adamın acısına ortak olmayıp da terör örgütünün vicdanına teslim etmeye devam mı edeceksiniz? çözüm sürecinde ''güzel şeyler oluyor'' yazan yandaş medya bu olayları neden yazamıyor?

    -sayın devlet bahçeli gibi devletin bütünlüğü ve dirliği için uğraşan bir devlet adamıysa şu ve şunun gibi nice olaylara neden hiç ses etmez?

    -hakeza kılıçdaroğlu. chp için kaypak ve herkese şirin görünmek barıştan huzurdan daha mı önemlidir?

    bu ülkenin insanları barış ve huzur istiyor. mecliste bunlar var. o halde soru şu: türkiye'ye barış ne zaman gelecek?
13 entry daha
hesabın var mı? giriş yap