• seksizmin her rengi burda.
    haftada bir iki kez sadece turk kadinina hakaretten olusan entry'lerin debe oldugu bir yer burasi.
    gundem'deki basliklarin gunde en az iki uc kez kadinlari asagilayan basliklar oldugu bir yer burasi.

    bu basliklari acan ve yazan arkadaslarin da sozluge futbol entirisi girme, kadin asagilama, irkcilik yapma disinda bir katkilari yok.

    sonra neden kadin yazar bu kadar az? az olur tabi. kim her actiginda ya gundem'de ya debe'de kendine hakaret edilen bir platformda yazmak ister ki? kim kendini savunmaya calistigi zaman eksilenen, kezban, orospu ilan edilen bir platformda yazmak ister? kim kadin oludugunu dile getirdigi takdirde on bes yirmi tane sapikli, supuklu mesaj aldigi bir siteyi sahiplenir.

    burada kaybimiz sandiginizdan daha fazla cunku butun bunlari goze almasina ragmen buraya entry yazan kadin yazarlarin bazi seylerin icyuzune anlatmalari cok guzel katki yapiyor sozluge. ozellikle seksist basliklara, yuzlerce kez eksilenecegini bile bile yazan kadin yazarlar toplumdaki bazi kulturel fenomenlerinin sebeplerine dair daha derin ve farkli bir kavrayisa sahipler. ozellikle her gun yasadiklari ve bizim farkinda bile olmadigimiz sorunlari bu sayede okuyup ogrenebiliyoruz.

    bir de kadin yazar coklugu kaliteyi bir sekilde yukarida tutmaya yariyor. daha fazla kadin yazar olsa belki bu kadar cok futbol, seks, sikis, sokus ve bilimum sacmalik konusulmayacak. neyse fazla uzattim ama uzucu bir durum.

    birazdan gelir bana hakaret edecek olan yazarlar da topluca saydirirlar.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap