1871 entry daha
  • beyler, ben ankara'da bir devlet üni 2. sınıf okuyan ve ailesinin yanında kalan bir panpanızım. bizim okul eve oldukça uzak. sabah derslerine giderken nereden baksanız bir buçuk saatim yolda geçiyor. okuldan neredeyse hiç arkadaşım yok. zira okul konusunda hep devam problemi yaşayan biri olduğum için oturup laflayacak adamlar da bulamadım..

    her neyse konuya geçelim. yeni dönemin ikinci haftasıydı. yani geçen hafta perşembe. hazırlık da dahil üçüncü yılıma başladığım üniversitede ilk defa bu dönem düzenli bir şekilde derse devam ediyorum..
    üç tane pelinsu kızı ile de gayet iyi bir muhabbeti oturtmaya başlamıştım. en azından ben öyle sanıyordum.

    bu huurlar beni whatsapp gruplarına ekledi. sabah akşam mesajlaşıyorlar amk. ben de girip doğru dürüst konuşmuyorum bile. muhabbeti okuldan okula ilerletiyorum. kafamda hiç olmazsa birini gibmek var. neyse bu huurlardan biri perşembe akşamı whatsapa mesaj attı, "yarın ek ders gibi bir şey yapacakmış mesleki dil hocası herkese haber vermemi istedi sabah dokuzda ders var" diye. bahsettiği hoca da bu huurla çok içli dışlı. dedim ek ders varsa buna söyler, o iletir bize gerçekten de. inandım amk, kalktım sabahın altı buçuğunda.

    hazırlandım yedi çeyrek gibi çıktım amk evden. okula geldim sınıf arıyorum. bir baktım bu kaltak sırıta sırıta duruyor kenarda. dedim ne oldu, herkes geldi mi falan. dıbına kodumun malı biz seni gibtik ders falan yok mealinde cümleler kurdu bitch. bu huur da sevgilisi için gelmiş amk. ben bozuldum gittim eve ama kıza karşı iyice küçük düşmemek için kendimle falan dalga geçiyorum, ya nasıl inandım falan .d .d diye..

    neyse gittim eve bütün hafta sonunu düşünerek geçirdim. bizim okulda son sınıfta bi tane uzak akraba var. pazartesiye planı anlattım buna, anlaştık. pazartesi bugün yani.

    neyse bu sabah kalktım babamdan da yalvar yakar arabayı aldım amk. gittim okula. bu huurların çok sevdiği bir tülay hocaları var, kadın kırıkkaleli. bizim bitchlerin bu kadınla cinsel cinsel muhabbetler çevirdiği falan oluyor. o kadar yakınlar yani. tülayın dersine bir on beş dakika kala benim akraba girdi sınıfa. çam yarması gibi adam amk. tülay hocanın dersi burada dimi dedi. evet dedi bizim asalaklar. hocanız dün annesini kaybetmiş. bugün dersi yok dedi. bizimkiler hemen, aa baş sağlığına arayalım dediler. kadın şimdi çok yoğundur. sonra ararsınız dedim. hak verdiler tabi. dedim, aklıma çok iyi bir fikir geldi, gideyim cenazenin kalkacağı yeri öğreneyim beraber gidelim hem zor gününde yanında oluruz. düşünüp olur dediler. gittim yine bizim akrabaya, osturuktan teyyare bir adres aldım ondan. dedim kırıkkalede kalkacakmış cenaze. biraz cayar gibi oldular ama ne diller döküyorum görseniz. en sonunda bindik arabaya gittik kırıkkaleye..

    amk kırıkkale hakkında hiç bir bilgim yok. şehrin içinde ilerledikten sonra semtin birine girdim. gördüğüm ilk cami için de, aha burası diye bastım narayı. ama mekan allahın unuttuğu yer yani öyle söyliyim..

    neyse, dedim cenaze namazı ikindi vaktiymiş. saat tabi daha öğle suları. indik arabadan orada dolaşmaya başladık. çay bahçesi gibi bir yere oturduk. tuvalet mekandan çıkınca sağda arkada kalıyor. bi sıçayım geleyim dedim. çıkış o çıkış beyler. döndüm geldim ankaraya amk. kaç defa aradılar açmadım. kırıkkale de iyi eğlenceler kızlar diye bi mesaj çaktım. hala ana avrat sövüyorlar bana mesajla..
    ne yaptılar bilmiyorum. şuan eve geldim dinlendim ve buradayım.

    edit: beyler yarım saat kadar önce bilmediğim bir numara aradı. açtım bende. bizim okulda sevgilisi olan huurun erkek arkadaşı çıktı. tehdit falan etti bin. o okula bir daha gelme falan dedi amk.
260 entry daha
hesabın var mı? giriş yap