• yeni sezonun girişiyle iyiden iyiye belli olandır.

    o ses türkiye'de kaç yıldır aynı terane. gökhan şapşiklik yapacak, hadise evimizin kızı triplerinde anaç tavuk gibi dolanacak, diğer jüriler "hadise kaç yıldır kazanamadı ahı ahı" esprileri yapacak, murat boz genç kızların kalbini çalacak, sibel can mazlumların çaresi, yarışmanın ablası gibi duracak. şarkılara girmiyorum bile. geçenlerde debe'ye giren bir entry güzel özetlemişti. ahmet kaya, hey gidi karadeniz, annem vs. çerçevesinde dolanacak. iyice kabak tadı vermeye başladı. geçiniz.

    yetenek sizsiniz türkiyede farklı olmayacak. "bağcılar dance team" isimli 20 kişilik taklacı güvercinler, müzik eşliğinde parande atan jimnastikçiler, david copperfield tadında takılmaya çalışan ilüzyonistler, sprey boyadan 10 dakikada sanat eseri çıkaranlar, kumdan kale yapanlar... sonunda da anlamsız bir yeteneğiyle halkın sempatisini kazanan "içimizden biri" yarışmayı kazanacak. aynı yemeği kaç senedir ısıttınız. geçiniz.

    son olarak em popi olan survivor. bir grup miadı dolmuş, garip karakterli yarı ünlü (manken, şarkıcı, futbolcu) ile ajans kapıları aşındıran, muhtemelen ajanstan alınma düzgün fizikli genç kapışacak.gönüllü takımındakilerin bir kısmı ünlülerden daha ünlü olacak. bir coconut için birbirlerine palayla saldıracaklar. "ben burdayım, ben adamım, delikanlı olan..." seviyesinde muhabbetler geçecek. yarışmaların %70-80'i 9-9'a gelip "dominik'te heyecan fırtınasıııııııı" yaratacak. sonunda da kaslı bir semt çocuğu yarışmayı kazanacak. eskiden yarışmalar zevkli olduğu içi izlerdim ama kesmez oldu artık. bunun da tadı kaçtı. geçiniz.

    acun'un altın yumurtlayan tavukları kendini tekrar eder oldu kısacası. yarışma ortalarındaki ani kural değişiklikleri falan da kesmiyor artık. iyice baydık. beyaz futbol daha eğlenceli vakit geçirtiyor.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap