1 entry daha
  • simdi ben buraya guzelli seyler yazacagim ve siz de benim samimiyetime inanacaksiniz. soyle ki; nerede rastladigimi bilmedigim bu marka urunleriyle beni benden almistir.

    saclarimi hic sevmem, cok kabarik, kuru ve mattir. ustune bir de kalin telli olunca bildigin koyun yunu kivaminda gezerim. hangi kuafore gittiysem, ben omrumde boyle sac gormedim derler. tabi biraz abarti bu cunku benden daha kotulerini de gordum. ama benimki de kotu yani rahatsiz edici. bir de kimyasallara karsi asiri hassas sac derim. market sampuanlarini kullandigimda hem cildim hem de sac derim mahvoluyordu. neyse akliniza gelebilecek tum kotulukler iste hassas bir cilt.

    ben bu markayi duyunca yorumlarina falan baktim ve almaya karar verdim. sitelerine girdim ve sepete 1 sampuan, 1 sac kremi, 1 bakim yagi ve 1 de dus sonrasi icin maskesini aldim. totalde fiyati hatirlamiyorum ama 100 uzeriydi. gayet de uygun aslinda bakinca. (urunlerin ne ise yaradigini bakmadan yaziyorum bu arada, usendim bakmaya ama boyleydi sanirim.) siparisi aksam verdim sanirim, ertesi gun bir kadin aradi ve hc care'den aradigini soyledi. siparisimde ki maskeyi zaten 80 tl uzeri siparislere hediye ettiklerini soyledi. dilersem maskeyi siparisten cikarip hediye olarak gonderebilirlermis. resmen mutlu oldum ya. hayir parasi cok bir sey degil ama durustluk pahabicilmez bir sey. tesekkur ederim tekrar.

    urunler kisa surede sinop'tan geldi. basta alismam zor oldu cunku ben biraz sabun modunu seviyorum. boyle sacimdan ne var ne yok aksin gicir gicir olsun istiyorum. zaten kuru olan saci ve deriyi daha da kurutuyorum. bu urunler bitkisel ozlu ama sampuani gayet guzel kopuruyor mesela. guzel ve kalici bir kokusu da var. hatta kokuya bayildim. sac derimi sakinlestirdi resmen.

    sunu da eklemem gerekiyor, tek basina sampuani kullandigimda etkisi yok gibi ama once bakim yagini kullanip sonra sampuan krem yapinca sonuc harika. yada direkt sampuan krem ve maske. siralamayi da oyle yaptim zaten. haftada 2 kez maske 2 kez de yagi oneriliyor. sirayla kullaniyorum ben de.

    asil mevzuya gelmemisim hala*simdi bu urunlerin sac dokulmesini durdurma iddiasi vardi. e benim sacta her turlu kotuluk olur da dokulme olmaz mi? tabi ki de var. vardi. bakim yagini kullandiktan sonra mucizevi bir sekilde 3 tel falan dokulmeye basladi gunde. tabi sac kirlenip yaglaninca dokulme artiyor. sacim kuru oldugu icin zaten hergun yikamiyordum. sacin kendi yagiyla kalmasi gerekiyormus. benim sacimin oyle en azindan. ayni tempo devam simdilik.

    velhasili dostlar ben memnun kaldim. umarim siz de kullanir memnun kalirsiniz. sevgiler...
15 entry daha
hesabın var mı? giriş yap