4 entry daha
  • sticker dediğimiz şey bu üniversitenin arabayla gelen öğrenciden kestiği haraçtır. üstte de belirtildiği gibi araban varsa 600 tl de ver canımcılık gibi bir anlayış olamaz.

    bu üniversiteye neden insanlar arabayla gelme ihtiyacı hissediyor? ne ankara'da ne odtü kampüsünde yeterli ulaşım sağlanabiliyor da ondan. yurtlardan ring koyuyorsunuz da insanların en çok giriş yaptığı a1 kapısından içeriye ne var? kocaman bir hiç.

    benim gibi bir çok insan bölümünde sabahlıyor, kaçta girip çıktığı belli olmuyor. köpeklerle dolu insanların saldırıya uğradığı kampüste, kış gecelerinin donduran soğuğunda ulaşım için ne var da arabasız bu kampüste duralım? herkesin arabası mı var demeyin, arabası olmayanın arabalı arkadaşı var, otostop kültürü var. bu kampüste araba sokmak istemiyoruz gibi bir anlayış olmaz, olamaz.

    bugün herkes gibi ücretleri duyunca şaşıp kalan kesimdenim. almak zorunda olduğumuzu bildikleri için her yıl artırıyorlar. karşılığında neye harcanıyor bu haraçlar? okulda tuvalet kağıdı bile yok be, kimler yiyor bu paraları en azından adam gibi dökümünü gösterin şerefsizler. akademisyenden 15-20 tl alırken ailesinin arabasıyla okula gelmek zorunda kalan öğrenciden 600 tl alanlara başka tabirler de uygundur ama o kadarı bende kalsın.
55 entry daha
hesabın var mı? giriş yap