• ankara için verdiği emekleri gün be gün katlanan lavarla'nın düzenlediği tasarımcı dostu gezgin pazar.
    ankara küçük yer ve herkes birbirini bir yerlerden tanır. benim de hem lavarla'dan hem de şimdiye kadar yapılan pop up la'lara katılan tasarımcılardan arkadaşlarım var. biraz içeriden yazıcam gibi dur bakalım..

    öncelikle şunu söylemeliyim; memlekette organizasyon düzenleyenlerin maddi bir kazanç elde etmediği ender faaliyetlerden. lavarla, tasarım kafası ankara ekibiyle organize olup, tasarımcı kazansın mottosuyla ne masa kirası ne de satıştan pay alıyor. bu yönüne özellikle eğilmek istiyorum çünkü diğer tasarım pazarlarında satıştan yüzde 50'ye yakın pay alan sanat merkezleri var!

    pop up la'ları diğer pazarlardan ayıran en büyük özelliği barlarda yapılması. bu noktadaki en büyük ortak ise bizbize sessions. 2 gün boyunca gelen herkes hem indirimli içkilerini yudumluyor hem de canlı dj performanslarıyla 'chill' bir hafta sonu geçiriyor. pazar alanında başlayan eğlence ilk gününün gecesinde de ankara'nın bir terasında devam ediyor. bizbize'nin ayarladığı bu partilere referansla giriş yapılıyor.

    şimdiye kadar 2 kere yapıldı; ilki 7-8 mayıs'ta voodoo blues barda idi, ikincisi 4-5 haziran'da bonobo'da. ve üçüncüsü..

    pop up la hoşgeldin sonbahar adıyla üçüncüsü yapılacak etkinlik 22-23 ekim'de riff barda.

    ankara hareketleniyor, hareketlendikçe ilgi çekiyor.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap