• çağdaş, tam bağımsız, sosyal, hukuk devleti olamamış/olamayacak bir ülkede insanlara kimse olan bir internet forum ağ sayfasının geldiği son nokta.

    gün içerisinde onlarca rezalet başlığı giriliyor. eğer herhangi bir itilafın tarafları birbirine sosyal hayatta siktir çeker hale geldiyse, memlekette genel olarak bir hukuksuzluk ve yapanın yanına kar kalır durumu oluştuysa, incir çekirdeğini bile doldurmayan olaylara karşı dahi toplumda genel bir mağdur psikolojisi yaygınlaştıysa, hukuk devleti itilafları çözmek için mantıklı bir alternatif olmaktan çıktıysa ve konuları gündem oluşturmaya çalışıp ek$i üzerinden insanlar olarak bizzat biz çözüyorsak, vah halimize.

    sosyal olayları, sosyal hayat içerisinde sosyal devletin sunduğu alternatiflerle birlikte hızlı ve hakkaniyet içerisinde çözemeyip, sosyal medya üzerinden çözmeye çalışıyoruz. bunun asli nedeni de, maalesef ortada sosyal bir hukuk devletinin varolmayışı.

    sosyal medya, sosyal devlete oranla daha hızlı ve çözüme gidilebilir bir ifşa rolünde. toplum artık ifşa edilenleri kendi vicdanında yargılayıp sonuca karşı tavır alır hale geldi. insanlar kendi hukukunu oluşturmaya başladı sosyal medyayla birlikte ve biz okuyanlar da duruşma salonundaki jüri konumundayız.

    saygılar.

    edit: imla.
hesabın var mı? giriş yap