2 entry daha
  • iddialara göre sigortalattırdıkları araçları sisteme* girmeyerek diğer firmaların 1 sene sonra hasarsızlıktan kaynaklı daha iyi teklif verememelerini sağlayan firma.
    bana 2. yılımda yine sigorta teklifi verdikten sonra "e hasarsızlık indirimim?" diye sormam sonrası neden ilk teklifin bu şekilde yüksek olduğuna bile girmeden daha düşük ikinci bir teklif göndermişlerdi. bana sattıkları sigorta'dan 2-3 ay sonra çekici hizmet için aradığımda önce o firmadan sigorta sattıklarını reddeden, daha sonra kabul eden ama artık çalışmadıklarını belirten ve bana "internet sorunu olan bir bölgedeyim" ısrarlarım sonrası o sigorta şirketinin telefon numarasını vererek anca bu kadar yardımcı olmuşlardır. (o numara da yanlış çıktı, yoldan geçen araçlardan başka operatörü olan birinden rica edip kendim buldum)
    ilgili sigorta şirketini* aradığımda da sistemde hiç bir bilgimin görünmediğini belirttiler, telefonda yarım saat tek tek plakadan modele, motor numarasından adresime tüm bilgileri vermek zorunda kaldım ki çekici beklenen bir durumda bununla uğraşmak takdir edersiniz ki güven veren bir durum değildi... o çekiciye mi ne oldu? 3 saat sonunda "başka işlerim var" diyerek gelmeyince kendi başımın çaresine baktım...
    edit: bunca yaşanandan sonra bir başka sigorta şirketinden sigorta yaptırdıktan sonra "o sigortanızı iptal ettirebiliyorsunuz henüz kesilmediği için, bizim daha iyi teklifimiz şöyledir böyledir" diye mail atacak bir iş ahlakına sahip firmadır. büyük bir firmanın, kapsamlı bir sigortası yerine de mutuelist tuhaf bir sigorta teklif etmektedirler.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap