• (bkz: feromen)

    evet usta; geçen yaz arkadaşımla meyhanede takılırken bana bu parfümü hediye etmişti, eczacıdır kendisi nejmi olum dedi, sen uzun zamandır abazansın al bunu dene, aynı gün bir kızı hoplatmazsan adam değilim dedi. şaşırdım tabi hadi lan dedim ne özelliği var ki bunun dedim. kadınların cinsel isteğini tetikleyen bir kokusu olduğunu falan söyledi. kadınlar bayılıyormuş. ben de hemen kutuyu açıp bolca sıkmaya başladım. sıktıkça sıktım, sıktıkça sıktım. arkadaş bokunu çıkarma istersen dedi. ben de 'görüşürüz lan göt' deyip kalktım masadan, rakımı fondipleyip ayrıldım mekandan. zira hemen denemeliydim bu kokuyu.

    dışarı çıkar çıkmaz bir kız baktı bana, ahan dedim kesin aldı kokuyu, kesin verecek bana, derken bi kız daha yanımda belirdi ve bir kız daha. lan ne oluyordu burda, bu nasıl bir kokuydu. o an naza çekmek istedim kendimi ve yol boyunca yürümeye başladım. bakayım hakikatten beni takip edecekler miydi?

    ben yürüdükçe arkadan topuk sesleri geliyordu, tak tak tak kafamı sikiyorlardı. utanıyordum dönüp bakmaya ama giderek topuk sesleri artmaya başlamıştı. dayanamayıp arkaya baktım.

    o da ne?

    30 kişi falan olmuşlardı. şok oldum amk. tırstım biraz, mirkelam gibi koşmak geldi içimden, lan bu nasıl parfümdü? bu karılar kimdi? hangi birini hoplatacaktım? ve tabi koşmaya başladım, allah ne verdiyse yardırıyordum, ayaklarım götüme çarpıyordu. ama ben koştukça rüzgar parfümü daha da bir saçıyor, saçılan parfümün kokusunu alan diğer kadınlar gruba eklendikçe ekleniyordu 100 kişi falan olmuşlardı. ben önde onlar arkada bayrampaşa'nın sokaklarını alt üst ediyorduk. dermanım kalmamıştı, adım atamıyordum. tam o an da mavi badili sarışın bir kadın ensemden yakaladığı gibi yere indirdi beni.

    tüm kadınlar toplanmış delice boynumu, göğsümü, yanağımı falan kokluyorlardı. imdat diye bağırmak istedim ağzımı kapadılar, sonra üzerimdeki elbiseleri parçalayıp hunharca tecavüz ettiler. sırasını savan gidiyordu, sırasını savan gidiyordu. yaklaşık 150 ye yakın kadın beni kirli emellerine alet etmişti. defalarca orgazm olan bu topluluk sigaralarını yakıp ayrıldı yanımdan. duvara dayalı bir vaziyette öylece sik gibi kala kalmıştım. hemen ceketimin cebinden parfümü çıkarıp şöyle bi baktım ' senin parfüm kere amına koyim' deyip fıydırıp attım çöp variline.

    miyavvvv diye kedi fırladı ordan. o kedinin peşine de arabanın altından 2 kedi çıktı, sonra ağaçtan bi kedi daha, çatıdan bi kedi daha. ortalık kediden geçilmiyordu amk. o an parfümün ne kadar etkili olduğunu anladım usta, o an...

    evet hayellerde yaşıyor bazı ibneler, cidden o parfümü alınca böyle olacağını sanıyordum lan. ama öyle değilmiş bro. arkadaş hediye ettiği gün sıktım ve hale sıkıyorum ve lanet olsun ki halen abazanım ama bir umut diyorum reis, bir umut. belki etkilenen biri denk gelir diye düşünüyorum. hem google'den araştırmıştım ve gerçekten varmış böyle bir şey. bakalım sabırla beklicez. keh keh!!!
213 entry daha
hesabın var mı? giriş yap