• amazon denen firmadan bir daha alışveriş yapmamamı sağlayacak rezillik.

    geçen gün yine porno izlerken, anadan üryan ve erekte olmuş bir star'ın organı üzerinde bir halka gördüm. adını, şanını, ne işe yaradığını bilmiyordum. sadece er kişiye bir maskülenlik, bir güç kattığını farkettim, ve bende nasıl duracağını merak ettim.

    bu ürünün ingilizce adını araştırıp bulduktan sonra, amazon denen siteden sipariş vermeye kalktım. 9,80 dolarlık bir ilan gördüm, fiyatı cüzzi geldi, siparişi verdim ve ürün 23 temmuz gecesi elime ulaştı.

    itiraf etmeliyim ki, ürün elime geçince heyecanlandım. aynanın karşısında ürünğ takıp büyük bir kudretle kendime bakacaktım. o anı düşünmek bile zevkliydi. tabi bu sırada elim ayağım titremiş. sonrasında tam aynanın karşısındayken, bir şekilde halkanın çapını ayarlamamı sağlayan gerecin bozuk olduğunu farkettim.

    dünya başıma yıkıldı adeta! ürünü henüz kullanamamıştım, ürün bozuktu. hemen boxer'ımı giyip amazon'u aradım. amazon, hijyenik sebeplerden dolayı, bir kez bile kullanmadığım ürünü geri almıyor. ne yaptıysam olmadı, ürünü geri almak istemediler.

    çok sinirliyim sözlük. bir daha bu rezil siteden alışveriş yapmayacağım.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap