• gomulu yirmilik dislerimden birisinin gunlerdir zonklamasi ve fakat kendi dis hekimime bu konuda cok da guvenememem sebebiyle (cok asiri busbuyuk disci fobim var) gunlerce sedasyon ile bu islemi yapan ama ayni zamanda fiyati uygun olan bir yer aradim.

    lakin koca dis cekimi 500-600 fiyatlarindayken sedasyona 500 tl ya da 300 euro vermek cok mantikli gorunmedi. ben de pes edip en son aradigim yer olan dora hastanesi'nden randevu alip doktorun adini sanini bile sormadan hastaneye gittim.

    kim bilir aralarinda nasil bir dalga gectiler benimle ki gittigimde anestezi istiyormussunuz neden bu kadar korkuyorsunuz ki diye muhabbetler oldu.

    amma lakin ki ismini sormayi akil edemeyip operasyon sonrasinda ona seslenirlerken duydugum oylum hanim aldi beni karsisina ve neden bu kadar korktugumu sorup once beni rahatlatmaya calisti.

    akabinde mecburen odaya gectik ve baslasi operasyon.

    butun gayretlerine ragmen benim gerizekali disim cikmayinca mecburen ikiye bolup cikarmak zorunda kaldi.

    ama o etin kesimi, disin saga sola oynatilmasi, cekilmeye calisilmasi, olmadi kemige mudehalesi falan derken icimden bi yandan da bu kadar hirpalanmanin akabinde o disin nasil agriyacagini, o gece basima gelecekleri dusunuyordum. ben o agriyi nasil kesecektim...

    eve gelmeme denk gelen bir agri surecim oldu uyusturucunun etkisi gecince. eczaneden bana apranax ford yetistirilene kadar cenem titreye titreye agladim acidan ve agridan. apranax agriyi hafifletti bi de gece yatmadan once aldigim apranax ile agri tamamen kesildi ve bebekler gibi uyudum.

    yani demem o ki bu kadin onca zorlanmaya, oyle bi gicik dise ragmen benim gibi cani tatli bir insana sadece 2 apranax kullandiracak sekilde 20'lik dis cekti.

    kendine olan ozguveni ve dik tavri baslarda korkutsa da sonlara dogru gayet sevimlilesen doktor. genc yasina ragmen hastayi oyle bi avucuna aliyor, tum sureci oyle bi kontrol ediyor ki goren 50 yasinda kocamaaannn bi doktor sanar.

    ellerine saglik bebisim doktor. lav yu!
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap