2 entry daha
  • güz dönemi animeleri arasında favori olarak gösterilen ve harika bölümleri ile izleyicileri etkileyen spor temalı anime.

    gran prix finalinde japonya adına yarışan yuri katsuki adlı karakter yarışmada istediği sonucu elde edemez ve buz patenine küserek kendini buz pateninden uzaklaştırmayı seçer. bir süre sonra evine geri dönen yuri uzun süre sonra kaymayı dener ve bu görüntü herkes tarafından tanınan şampiyon buz patenci victor'a ulaşır. yuri aynı zamanda deli olacak derecede victor hayranıdır. en büyük idolünü karşısında gören yuri çılgına döner ancak karşısında bir sorun vardır. rusya adına yarışan ve onun adı da yuri olan rakibi. aynı zamanda victor rus olan yuri'yide çalıştırma sözü vermiştir. iki rakip yuri arasında kıyasıya yarış o andan itibaren daha da hızlanmıştır.

    animenin en sevdiğim kısmı kesinlikle görüntü kalitesi. estetik açıdan oldukça iyi tasarlanmış. insanda gerçek bir buz pateni izleme keyfi bırakıyor. kayışları, sıçralamaları ve attıkları saltolarla.

    ve bu anime kesinlikle fujoshilere selam çakıyor. yuri ve victor'un yakışlaştığı sahneleri ve fan art yapımlarını şimdiden görebiliyorum.
16 entry daha
hesabın var mı? giriş yap