4 entry daha
  • guzel fizik dersi anlatan, ogrenciyi dovmeyi cok seven ruh hastasi ama yine de sevilesi bir ogretmendir. (bkz: stockholm sendromu)

    1999 yilinda bir fizik dersinde mekanik anlatirken yuzu tahtaya donuk bir sekilde "bunlarin ka-re-le-rini aliriz. bunlarin ka-re-le-rini naapariz?" (arkaya donup sinifa bakar)

    butun sinif koro halinde:

    -aliriz!

    yalniz kendisi fizikteki neden sonuc iliskisini anlatmak yerine genelde formul ezberletip soru cozdurerek dersleri gecirir. sinavlarda basarili olsaniz da isin mantigini universiteye kadar kavramazsiniz, ta ki adam gibi calculus ogrenene kadar.

    33 yasina geldim, ezberlettigi televizyon formulu (bkz: cathode ray tube) hala aklimda:

    1/2* [(q*v)/(d*m)] / l/ (v0^2)

    bu ne simdi? kazim toymus usulu fizik.

    yine 1999 yilinda yatakhanede sodyum patlatan bir genci dove dove ucuncu kattan birinci kata indirmis, sonra tekrar dove dove birinci kattan ucuncu kata cikarmisti. yaklasik 20-25 dakika seri tokatlama sesi duymustuk. ama oyle boyle tokatlama degil, hani su meshur ali kirca videosundaki gibi seri ve sert tokatlar. cat cat cat cat cat. hic durmadan devam etmisti. yataklarimizda titremistik resmen.

    facebook'tan baktim simdi. akpli allahci vatanci yurtsever falan da olmus. hey pasama. yine de ozunde iyi bir insandir. buyuk ihtimalle kandirildi toymus hoca. ulke duzelse o da duzelir aslinda.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap