10 entry daha
  • bugun soyle sahit oldum bu duruma:

    yasadigim yerde 24 saat icerisinde kasirga bekleniyor. son 2-3 gundur de artan yagis ve ruzgar var. gecen sene de benzeri bir durum olmustu ve bir suru insanin evini su basmisti. insanlar evlerini barklarini birakip tanidiklarinin yaninda kaldilar evlerindeki su "kendi kendine" gidene kadar. cunku bu isin tamiri oyle kolay degil. adam akilli bir tamirat icin 150-200 bin tl harcamalari goze almak gerekiyor. bu bahsettigim insanlar da asgari ucretle geciniyorlar.

    neyse efendim, dun gece sabaha kadar dolu yagdi, gecen sene o insanlarin bir kaciyla tanisma imkanim oldugundan gece bildigin uyku tutmadi. eyvah ne yapacaklar acaba, eyvah iyiler mi acaba diyip, gecen seneki hallerini de gozumun onune getirerek dusundum durdum ve oyle sabahi ettim. bu dundu, bu insanlar kimbilir ne yapacaklar yarin. neyse ise geldim, is arkadasimin ilk lafi "dun gece cok sikiciydi, ne bir agac dustu, ne bekledigim kadar bir ruzgar cikti. sadece oyle yagmur yagdi" dedi.

    soyleyen kisinin hicbir kotu niyeti yok ve tek derdi o konuda espri yapmak istiyor olusu. bu dediginin de komik oldugunu dusunuyor. epey sinirlendim ama diyecek bir sey de bulamadim. tam olarak bu oluyor kuzunun can kasabin et derdinde olmasi herhalde.
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap