1 entry daha
  • bundan sonra işini yapacak devlet memurunun kusurlu kişi takkeli cübbeli ise işini yapmaması gerektiğinin göstergesidir. zabıtalar kesinlikle hatalıdır, polis çağırıp olayın büyümesini engelleyebilirlerdi onun dışında standart kendini koruma refleksi ile hareket ettikleri açık ve nettir. protestocuyu elinde silah yokken kafasından vuran polis aylarca sorgulanmazken, kendisine bıçak çekilen zabıtanın kendisini ve halkı korumuş olmasına ceza veriliyor olması akıl dışıdır.
    tabi burada tutuklanmanın doğru olduğunu kabul ediyorum, direk tutuklanma olduysa rezaletin daniskasıdır. sorgu için göz altı yapılmış olabilir, normaldir ifadelerini verirler iş biter.
    bununla beraber orada bıçak çeken ışid bozması din istismarcısının hala göz altında olmaması şaka gibidir, ve nasıl bir ülkede yaşadığımızın açık net göstergesidir.
    buradan çıkan sonuç şudur, suç işleme niyetiniz varsa, as sakal, bir takke, bir de cübbe edinin. ha tabi kol gibi bir bıçak ta yanınızda olsun. hele bir de videoya çekilirseniz sizi de savunacak yobaz ordusu hazır bekliyor.
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap