4 entry daha
  • bugün itibariyle 2,5 ay oldu ve izlenimlerim şu şekilde.

    - eğer personal coach tutmuşsanız hocanız sizinle ilgileniyor sanırsam gördüğüm kadarıyla.
    - makinalarda paso sıra beklersiniz. beklerkende aklını protein ile karıştırarak yemiş kişilerle sohbet ederek ''abi yanlış yapıyorsun sen, hocam öyle değil bak böyle yapacaksın'' gibi sohbetlerle bilmiş bir çok insanla sıra beklersiniz.
    - kayıt esnasında bir sürü koçumuz var. onlar size yardımcı olacaklar, bizim çok hocamız var denir. ancak başladığınızda göreceksiniz ki o hocalar sadece boy göstermek üzere ekipmanlara zarar gelmesin edasıyla ortada yürürler kimseye karışmazlar. zaten hepsi atanamamış beden eğitimi öğretmeni olduğu için hayata küsler. (sürekli koç yardımı istemiyorum tabi ki öyle bi amacım yok hiçbir spor salonunda da olmadığını biliyorum ancak burada böyle vaadler edildiği için belirttim.)
    - fitness koçların elinde paso telefon fotoğraf/video çekiliyorlar sanırım sosyal medyada paylaşıyorlar. (spor qeyfi, fitness, personal trainer, spor candır, body)
    - eğer vücudunuz biraz şekilliyse hoca/koç diye adlandırdığımız kişilerle sohbet edebilirsiniz. eğer cılız birşeyseniz (siktir git lan) olarak bakılıyor. mesela biz süper set yapacağız müsade eder misiniz diye makinadan sizi rica ederek kaldırabiliyorlar.
    - koçların ne iş yaptığını hala çözemedim paso bir araya toplanarak şakalaşıyorlar.
    - gelen kitle çok net bellidir. vücut üstü protein tozuyla şişirilmiş alt kızım ise allaha havale edilmiş şekilde insanlar göreceksiniz. klasik.
    - bu arada eğer hatunlar için söylüyorum eğer daracık taytlardan giyer memelere özgürlük sağlarsanız 1 değil 2-3 koç size gönüllü personal trainerlık yapabiliyor. ilgi alaka muhteşem.
    - soyunma odalarında havalandırma denen birşey yok. varsada ben çalıştığını hiç görmedim/hissetmedim.
    - havuz güzel ama onda sıkıntı yok. 180cm derinlik var.
    - otopark sorunu var normal olarak.
    - söylemeden geçemeyeceğim, bir adet koreli bir insan var soyunma odasında tabiri caizse dal-daşşak dolaşıyor. görür de denk gelirseniz şaşırmayın. kaçın.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap