• bugun yayin hayatina baslamistir. sanat dunyasina hayirli olsun. (bkz: ifsak)

    --- hafta ici ifsak'tan yapilan aciklama ---

    ifsak tv açılıyor…

    15 ekim 2016 cumartesi günü 17:00’da yapılacak ifsak tv test yayını lansmanı sürpriz programları ve de konuklarıyla yayın hayatına başlıyor.

    57 yıldır var olan ve her geçen yılda daha da zenginleşip, büyüyen kocaman bir ailedir ifsak.

    günümüzde her şeyin hızla tükenip yok olduğu sanat için zor dönemlerden geçerken ifsak, her daim koruduğu çizgisi ve sürekli yenilediği kimliğiyle her zaman sizlerle oldu.

    ifsak bu günlerde yine bir yeniliğe daha imza atıyor. geçmişten bugüne oluşturduğu mirasını değerli sanatseverlerin beğenisine sunuyor. zengin bir arşive sahip olan ifsak bu mirası, bir televizyon kanalına dönüştürüyor. yayına hazır hale getirdiği yeni programlarla ifsak tv, 15 ekim cumartesi saat 17:00’de bir test yayını lansmanıyla açılıyor.

    yıllardır hiç durmaksızın üreten ve çizgisinden ödün vermeyen ifsak, gerçekleştirdiği fotoğraf, sinema ve sanat etkinliklerini ifsak tv ile sanatseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor.

    türkiye’de ilk defa "kısa film yarışması’nı" başlatan ifsak, geçmişten bugüne oluşturduğu kısa film arşivini de artık gün yüzüne çıkarıyor. ifsak tv olarak en büyük hedefimiz, yeni programlarla günümüz fotoğraf, sinema ve görsel sanatlar dünyasına yeni bir soluk getirerek yine bir ilke imza atmak.

    15 ekim 2016 cumartesi 17:00’da yapılacak ifsak tv test yayını lansman’ına bütün sanatseverler davetlidir.

    --- hafta ici ifsak'tan yapilan aciklama ---
hesabın var mı? giriş yap