4 entry daha
  • yüzbinlerce insanı katleden bir rejimin avrupai bebeleri tavlamak için yayınladığı masturbasyon videosu. baştaki, herifçioğlunun kimyasal silahlarla sivil katlettiği artık dünya tarafından tescillenmiş. adam fosfor , varil bombalarını nerdeyse kullanmaktan bitap düşecek. hastane, postane, çarşı-pazar ne kadar sivil yoğunluğu olan yer varsa , havaya uçurmaktan, parçalanmış bebek resimleri seyretmekten zevk alıyor sanırım. bir katili savunma midesizliğine lüzum yok.

    esed'in goebbels'i iyi çalışıyor demek ki! 70 küsür yıl önce de buna benzer videolar yayınlanıyordu, bol "über alles"li.

    führer esed über alles!

    edit: işid için tanım: esed'le insan katletmekle yarış eden soysuzlar sürüsü. esed direkt masum katlediyor, işid ise işkence ile görmeye tahammül edemeyeceğimiz türden. vahşete imza atan, sebepsiz yere masum kanı akıtanlara lanet olsun. ekşili bazı elemanların salt küfürlü entrylerini de "fikrin sona ermesi" olarak görüyorum. vahhabi ya da esed rejimi, hangisi olursa olsun sivil katledenin allah belasını versin. ben bu videoyu gördüm ve hazırlayanlar hakkında görüşümü yazdım. işid köpeklerinin propaganda videosu olsa , o köpeklere de saydırırdım. bu edit bazı -sözde- hümanist yazarlarımıza ithaftır.
23 entry daha
hesabın var mı? giriş yap