• tam adı 16 ekim 2016 fellas burger & fried chicken rezaleti olacakken karakter sınırına takılan rezalet.

    özet olarak yazmaya çalışıcam. şimdi bu adamlardan açıkdıklarından beri sipariş veriyoruz. birkaç gün önce verdiğimiz siparişte hamburgerin içinden bu ızgaralarda biriken artık kömürleşmiş bişey çıktı, zaten gelen burgerler erimiş buruş buruş olmuş halde gelmişti, orası ayrı. neyse yemeksepeti aracılığı ile sipariş verdiğimiz için onlarla iletişime geçtik, ve restoran hamburgerin kalan kısmını iade için saklamamızı ve siparişi tekrarlayacaklarını ilettiler. sonrasında gelen paket elemanına burgerden cıkan yabancı cismi gösterip teslim ettik yarısı yenmiş burger ile birlikte, ve de yeni burgeri teslim aldık. gelen burger gerçekten doğru dürüst hazırlanmış, lezzetli ve ezilmemiş halde geldi.
    neyse.
    bugün akşam yine sipariş verdik, 3 tane. ekstradan da 2 sos istedik, parasını ödeyerek. burgerler yine buruş buruş geldi, ayrıca o ekstra soslar da gelmedi. yine yemeksepeti ile görüştüm, durumu açıklayıp restoranın bana ulaşmasını rica ettim. restoran aradı, durumu açıkladım, gayet saygısız bir şekilde daha önceki yaptıkları sipariş değişimini hatırladığını, zaten burgerin yarısının yenmiş olarak geldiğini, içinden cıkan yabancı cismi görmediğini söyledi. sanki biz çakallık peşindeyiz de yarısını yiyip arıza cıkarıp tekrar göndertmeye calısıyoruz. neyse, dedim ki su anda sorun olan şu, ekstradan parasını ödediğimiz sosları göndermiyorsunuz, ayrıca yine burgerler buruş buruş. hem önceki sipariş için de biz yabancı parçayı paket elemanına teslim ettik, burgeri yemeden de içinden yabancı parca cıkar mı diye acıp incik cincik arayacak halimiz yok dedim. kendisi sesini yükselterek ben günde 120 hamburger gönderiyorum bi sorun olmuyor, işte tamam ben paranızı geri veriyim falan filan diyerek efelik yaptı aklınca. sonra da yarısı yenmiş, eksik soslar içeren paketi geri gönderdik gelen paket elemanı ile, paramızı da geri aldık. ama sorun parayı geri almak degil.

    bakın dikkat.

    hizmet sektöründesiniz, hizmet nedir haberiniz dahi yok. eskişehir gibi çoğu insanın kendi gelişimini henüz tamamlamadığı, şehre ve herkese göçebe baktığı bir yerde çok değil birkaç sene içinde işlerinizi eminim ki tahmin ettiğinizden de çok büyükttünüz, iyi para kazandınız.

    az buçuk biliyorum anlıyorum mutfak işlerinden, yaptığınız burger öyle dünyanın 1 numarası falan değil, ki bunu siz de biliyorsunuz, ona göre fiyatlandırıyorsunuz -ki şehrin ortalamasının üstünde bir ücret yemek için-. e servis deseniz, düzeltmesi belki de en kolay şey. peki nedir bu küstahlık? azıcık palazlanınca insanlara telefonda ses yükseltmek mi gerekiyor? bu mudur hizmet sektörü? yazıklar olsun, bundan sonra sipariş vermek yok sizden, etrafıma da bu olayı anlatıcam, umarım insanlar azıcık bilinçlenir para ödedikleri hizmeti doğru dürüst almayı, ve sizin gibilere ders verir başka restoranlar tercih ederek.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap