1 entry daha
  • istatistiklerden bakılırsa türk erkeği türk kızından 10 cm civarı uzundur. zaten bu her ülkede aşağı yukarı aynı şekilde. erkekler kadınlardan ortalama 10 cm uzun her ülkede.

    yani türk kızları değil, türk insanı kısa boylu. türk erkekleri de dahil buna.

    evet ara ara uzun boylu türk erkekleri de oluyor ama vitaminsiz kalmış, hastalıklı gibi yamuk yumuk oluyorlar. doğruya doğru.

    elbette erkekler de uzun boylu kızlardan hoşlanabilir ama minyon kızları daima beğenenler de olur. ama kızların uzun boylu erkeklerden hoşlanması dünyanın her yerinde olağan bir durum, minyon erkek seven kıza denk gelinmez.

    bu durumda minyon türk kızı yine kendince şanslıdır ama minyon türk erkeğinin cezasını allah vermiştir. işin acı yanı, türk erkeğinin tek sorunu kısa boylu oluşu değil, karakterinin de mide bulandırıcı oluşudur. bu ve benzeri başlıklarda allah vergisi özellikleri o kıt akıllarıyla aşağılamaya çalışmalarından anlaşılıyor zaten. durduk yere hiçbir insanın dış görünüşüne laf etmem. ama istediğini söyleyen istemediğini işitir. madem yezit türk erkeği bu zırvaları söylüyor, kendileri hakkındaki gerçekleri de duymaları gerek. her ortamda itinayla bu türk erkeğine beş para etmez olduklarını hatırlatın dostlar.

    bu erkek bile denemeyecek canlıları iskandinav ya da benzeri boylu boslu erkeklerin olduğu memleketlerden adamlarla kıyaslamayacağım bile. türk erkeği ancak asalak canlılarla kıyaslanır.

    not: boyum 1.75'ten uzun (topuklu ayakkabı olmadan).
359 entry daha
hesabın var mı? giriş yap