713 entry daha
  • yine kafamda sacmasapan sorular birakan bolum oldu.

    keriman cansu'yu gormeye hangi hastaneye gitmesini gerektigini nereden ogrendi?

    hazal neden orta yasli rus turistler gibi giyiniyor? tamam kendi capinizda seksi giydirmeye calisiyorsunuz ama o nedir yahu. o tuylu elbiseler nedir, işe giydigi.

    daha once yazanlar da olmus, bu ailenin 3 cocugu da mi okuyamadi. kimse de demiyor ki hadi cocugum bu kadar patronculuk oynamak yeter, okula başla. şirkete finans direktörü olarak giren mithat da sonuçta ozan yaşında değil mi?

    cansu kadar kendini tekrar eden bir karakter daha yok. surekli ayni tepkiler, ayni mizmizlik, ayni sıkıcılık. agiz her daim acik. ebru özkan ablanızdan azıcık oyunculuk öğrenin.

    bu dizi iki kardesin aile bağları uzerine degil miydi? harun cihan dusmanligi tam sonmusken ne luzumu var suni mudahalelerle alevlendirmenin? o sacma sapan vamp selma karakterine cok mu gerek vardi? anlamsiz gizem kasan karakterler beni diziden soğutuyor.

    su diziyi hala dilara ve cihan goturuyor. hem oyunculukları sayesinde, hem de nispeten gerçekçi karakterler oldukları için. sonradan diziye giren karakterler hep gerçekdışı tiplemeler oldukları için insan ısınamıyor ve itici buluyor.
167 entry daha
hesabın var mı? giriş yap