6 entry daha
  • istanbul üniversitesi'nde birkaç bölüm dışında siyasi duruş maalesef ki böyle. öğretim görevlileri de son derece muhafazakar. profesör diyorsun saygı duyuyorsun ama derste buna benzer ifadeleri o bile kullanıyor. sonra anlıyorsun henüz 40lı yaşlarda o ünvana nasıl sahip olduğunu.

    müslüman için kadın zaten sadece sevişilecek bir canlı. pardon sevişmek dedim, onlar bu işi karşılıklı yapılan bir eylem olarak görmüyor ki. erkeğin aktif olduğu, tamamen onun tatmin olmasına yönelik, kadının şişme bebek gibi kabul edildiği bir inanç sistemi. bir inanç sistemi nasıl sevişeceğimize dair bilgiyi neden veriyor ki zaten ? asıl problem bu bence.

    bu sevgili mücahitlerimiz de kadın görünce başka bir şey düşünemedikleri için bilimsel olarak geride kalıyorlar, yoksa biliyorsunuz nasayı müslümanlar yönetiyor olacaktı. marsa koloni kurmak tabi ki müslümanların fikriydi. ama o şeytan kadınlarla aynı sıralarda oturmaya başladıklarından beri sanata bilime tek bir katkı sunamıyorlar.

    tübitak sonunda doğru yolu buldu, artık okunmuş fasulyeye, hilesiz zikirmatiğe, papaz eriğini imam eriğine çeviren projelere bütçe ayırmaya başladı. şimdi amerika, israil, almanya, çin düşünsün. bu mücahitler tüm dünyaya gününü gösterecek, yeter ki kızlarla aynı sınıfta olmasınlar.
89 entry daha
hesabın var mı? giriş yap