• puan silme ve kume dusurulme cezasi ile karsi karsiya olan kocaelispor'un taraftarlari ve destegini esirgemeyen anadolu klupleri tarafindan sosyal medya uzerinde kullanilan hashtag.

    sirp klubu kizilyildiz takimina olan 800.000 euroluk bonservis borcunun 13 kasim tarihine kadar odenmemesi durumunda once -6 puan silme cezasi, ardindan da kume dusurulme cezasi soz konusu.

    bu ceza, transfer yasagi ve diger borclari ile bogustugu halde inatla basarinin pesinden kosan bir takimin hayallerini yikmak demektir.

    bu ceza, once bolgesel amator ligten 1. olarak cikan, simdi de 14 puan ile 3. ligteki grubunda 2. sirada yer alan 26 futbolcunun hayallerini yikmak demektir.

    bu ceza, sirf tutkusu yuzunden takimi icin yeri geldiginde cebinden yiyen, hicbir cikar gozetmeyen, tek istegi babadan kalma sevgisini, kocaelispor'u iyi yerlerde gormek olan baskan bahri yavuz'un hayallerini yikmak demektir.

    bu ceza, koskoca bir sehrin hayallerini yikmak, onlara ikinci bir deprem yasatmak demektir.

    kocaelispor yanarsa, kocaeli de yanar!

    taraftar taraftar diye bagirip bos koltuklara oynayan ve arkasindaki maddi destege guvenen takimlara inat, gercek taraftarligi ruhunda hisseden, koklu kluplerin silinip gitmesini istemeyen her futbol severin destegine ihtiyacimiz olan bir noktadayiz. maddi anlamda elinizden bir sey gelmiyorsa bile en azindan sosyal medya uzerinden bu hashtag'i kullanip kocaelispor'a desteginizi gosterebilirsiniz.

    sosyal medya uzerinde daha organize ve etkili bir olusuma dahil olmak icin twitter uzerinden hodri meydan taraftar grubu'nun sayfasini takip ederek belirlenecek metni paylasabilir ve son gelismelerden haberdar olabilirsiniz.

    konuyla ilgili baskan bahri yavuz tarafindan yapilan diger aciklamalara ulasmak icin:

    bahri yavuz ntv radyo roportaji
    bahri yavuz ntv spor roportaji
    bahri yavuz bilyoner radyo roportaji
101 entry daha
hesabın var mı? giriş yap