4 entry daha
  • ankara'dan dünyanın birçok yerine birçok kereler seferler denendi, kimisi daha başlamadan kaldırıldı. anadolujet ilk seferlere başladığı zamanlarda viyana'dan londra'ya birçok noktaya uçuyordu, kaldırdı.

    thy'nin başlattığı (ya da başlatamamış mıydı?) ankara - atina seferleri ne oldu? borajet'in başlattığı ankara - beyrut seferleri nerede?

    ankara'da dış hatlar birkaç hatla sınırlı kalmaya mahkum, ankara'da öyle bir potansiyel yok. kaç kere denendi olmadı.

    ankara - new york için, koca koca uçakları boş boş kaldırıp, indirmeye sefer mi koyacaklar? ankara dış hatlar, gurbetçilere, kıbrıs ziyaretçilerine (ki o kıbrıs uçakları bile dolmuyor doğru dürüst) ve ticari sebeplerle açılmış birkaç hattın yolcularına servis vermeye mahkum olarak devam edecek hayatına.

    ato falan boşuna uğraşıyor. (kendileri ankara'nın tepesinden geçen uçak sayısını hesaplayıp, "bunlara burayı indirsek var ya, piyuuu" gibi akıllara zarar bir öneride de bulunmuşlardı, o uçaklar muhtemelen yozgat'ın üzerinden de geçiyorlar, oraya da iniversinler diye el büyütmüştüm ben de). bir de ankara'yı unesco'ya sokmaya çalışıyorlar, yapmayın etmeyin, unesco eskaza sokacak ankara'yı listeye, turistler gelecek, ayıp yani. unesco'ya güvenleri kalmayacak sonra. yeri gelmişken söyleyeyim dedim.

    gerçekten bir de istatistiği varsa paylaşılsın, umarım, umarım öyledir ama, anadolu'nun nerelerinden her gün bir uçak dolusu insan new york'a gidiyor?

    son olarak, thy daha istanbul dışında iç hat uçuşu yapmıyordu en son ankara'dan, bırakın new york'u, o durum değişti mi, ondan haber verin?
43 entry daha
hesabın var mı? giriş yap