3 entry daha
  • gene saçma sapan bir steam erken erişim fiyaskosu olma yolunda hızla ilerlemekte olan oyun. son otuz gün içinde verilen steam puanlarından sadece %39 u olumlu. e haliyle iki aydır milleti bir haritaya doldurup "hadi bakayım dalın birbirinize" den başka konsept sunamazsan gerçekçi olmayan tanıtım videon ile topladığın kesimi de oyundan soğutursun böyle.

    hep söylüyorum yine söyleyeceğim bu şekilde erken erişim yapılmaz. erken erişime oyunu açtıysan düzenli olarak içerik eklemek durumundasın. kimse kendini kandırmasın öyle sadece "bug temizleyip patch yapıyorum abi erken erişim bu sonuçta eheheh" kafasında olursan iki ayda kimse kalmaz ortalıkta.

    bak üç tane arkadaş battle brothers diye bir oyun açtılar erken erişime 1 buçuk yıl önce. haftada bir küçük de olsa içerik eklediler. büyük içerik ekleyecekleri zaman insan gibi çıkıp açıklama yaptılar, zaman istediler "bakın büyük güncelleme yapacağız 3 ay güncelleme yok ona göre " dediler. böylece hiçbir zaman oyuncu kitlesini soğutmadılar hype'ı öldürmediler. şimdi efendi gibi son büyük güncellemelerini yapacaklar ve 2017 başında oyunu tamamyalacaklar. erken erişim yapacaksan bu şekilde yapacaksın.

    3 beş kuruşu biriktir, warband assetlerinden devşirdiğin grafiklerle, animasyonlarla bir şeyler çıkar ortaya bas erken erişimi yat ondan sonra oh ne ala. hep bunlar gaben'in bırakınız yapsınlar bırakınız etsinler yavşaklığı yüzünden oluyor.

    edit: an itibariyle fişi çekilmiştir. zamanında para verip alanlara iade de yapılmayacak, haydi geçmiş olsun.
hesabın var mı? giriş yap