7 entry daha
  • hastalık vb şekilde bi rahatsızlık olmadan genç bir insan için aniden alındığı an insanın tüm benliği ile inkar ettiği, hadi canım yok ya ölmemiştir uydurma bence dediği haber. o an saniyeler dakikalar yıllar hep yalan olur zaman kavramı yoktur artık.

    gözyaşları yola çıkar ama akmamak için çaba gösterir sanki. haberin doğru olup olmadığı hakkında tüm iletişim araçlarını kullanırken istediğim tek şey bu haberin doğru olmamasıydı. kanıt istemiyordum aslında yalan olsun dedim kötü bir şakaya bile razıydım.

    işte bu haber gerçeklerden kaçarken takıldığın bir taş misali acıtır canını. kırar ağzını burnunu verir dişlerini eline... sorgulaya sorgulaya artık uzun zamandır sorgulamamayı seçtiğin hayat için duyulmamış küfürleri savururken bir yandan ölenin yaşı ailesi yakınları hayalleri ve artık gelmeyecek olan gelecek günleri sinema şeridi gibi geçer ince bir sızı içinde.

    beni bu kadar inciten haber anasını babasını ailesini yakmaz mı? yananı söndürmek için zaman yeterli gelir mi? zaman dediğin farazi şeyin içine ne koysan alıyor; ama geri vermiyorsa manası var mı?

    ruhun şad olsun güzel kardeşim.
13 entry daha
hesabın var mı? giriş yap